Jeg har jo sagt at jeg skal lage en video på hvordan jeg bruker sminken til ShopMissA - problemet er at jeg får ikke redigert video uten å kjøpe program, som jeg ikke får gjort enda.
Så videoen er filmet, den er bare ikke redigert enda.


// Ja, til den som ser det er mange tomme hull i trynet mitt - jeg har hatt mine piercinger! (Har i nesen, glemte bare å ta den i igjen)Jeg sitter nå hjemme alene, kattene har fått vært ute i bånd (noe de synes er greit av å til) - og prøver å finne ut hva jeg skal bruke kvelden på.
Jeg har de siste dagene ryddet soverommet, badet, stua, kjøkkenet og gangen. Jeg har ikke mye mer å rydde, uten at jeg må rote igjen. 
Har en romdeler jeg skulle ryddet, men jeg orker ikke gjøre det før jeg skal ha den ut, og inn med det nye (som jeg håper jeg får i sommer).

Jeg vet også at min blogg ikke er den der det står mest mulig skrevet, og ikke så mye informasjon, men jeg føler jeg får frem det jeg trenger. 
Jeg liker å bruke bilder fremfor ord, og du må nesten bare se bildene for å skjønne hva jeg tenker. 

Fikk snakket med kjæresten (som er på jobb hele ukene, og hjemme på helg) og han kommer hjem i morgen, for å så på jobb i den andre jobben sin... Vet ikke hva jeg tenker helt om det enda, men det er vell en vanesak. 


Hva har du brukt uken din til?


 


  0 kommentarer på "Sminke og mer..."Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Norunn Marie
Meg, mitt å alt jeg føler i livet!.

Følg meg HER

Arkiv


· Mai 2016 · April 2016 · Februar 2016 · Oktober 2015


Kategorier


· Hverdag


linker


· Instagram
Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits