Som jeg skrev tidligere, så har det vært mye som har skjedd i den siste tiden som har gjort at jeg har tatt en pause fra bloggingen. 
Det som er saken, er at det er mer enn det jeg skrev. 
Ja, bestefaren min hadde et hjerteinfarkt, og alt er bra der nå, men jeg har en gammelonkel som hadde hjereslag samme helga som bestefar ble utskrevet fra sykehuset. 
I tillegg er jeg midt i en sak med barnevernet, som gjør at jeg skal til politiet i dag, og håper at det kan bli en ordning der snart. 


Saken er det at jeg er jo snart 22, og jeg har jo to småbrødre som er 19 og 14, og han på 19 bor jo hjemme med mamma og stefaren min, men han på 14 bor enda i fosterfamilien han ble flyttet til i 2010.
Besteforeldrene mine har så dårlig opplevelse av fosterfamilien at de vil ikke engang komme i konfirmasjonen som er nå i Mai, og det mener jeg er feil! 
Jeg får ikke snakke med han på telefon, med mindre det er avtalt på forhånd.
Jeg har fått nok av barnevernet som har gjort alt annet enn å gjøre ting lettere for oss, så i går var jeg hos politiet, men siden det var så mye folk der, så ba de meg om å komme tilbake i dag. 
Jeg jobber også med å finne meg en advokat som er villig til å ta saken min, sånn at jeg kan legge alt bak meg. 
Jeg har papirer som daterer tilbake til '95, men ingenting ble da som jeg skrev over her gjort før i '09-'10.


Jeg håper jeg får til å skrive mer om det senere i dag, eller en annen dag, men akkurat nå klarer jeg ikke. 


 


  0 kommentarer på "Barnevernstjenesten"Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Norunn Marie
Meg, mitt å alt jeg føler i livet!.

Følg meg HER

Arkiv


· Mai 2016 · April 2016 · Februar 2016 · Oktober 2015


Kategorier


· Hverdag


linker


· Instagram
Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits